Kép sofar

A SOFARSOLAR (2012-ben), a SOFAR csoport leányvállalata, egyike az öt legnagyobb inverter gyártónak Kínában. Cégünk inverterek széles választékának kutatására, fejlesztésére, gyártására, értékesítésére és szervizelésére specializálódott, beleértve a lakossági és kereskedelmi hálózatra kötött invertereket (1 kW-tól 255 kW-ig), a hibrid invertereket (3 kW-tól 20 kW-ig) és az AMASS akkumulátorokat.

Jelenleg kilenc saját leányvállalattal (Ausztrália, India, Olaszország, Lengyelország, Németország, Wuxi, Shenzhen, Dongguan és Xinyang) egy növekvő és innovatív vállalat vagyunk, amely elkötelezett amellett, hogy a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleink számára szerte a világon.

Európai központunk, a SofarSolar GmbH a németországi Reutlingenben található, és az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) piacainak fejlesztését, valamint a SofarSolar termékek marketingjét és szolgáltatását irányítja.

Kína vezető 5 húrinvertergyártója között elfoglalt szilárd, hosszú távú pozíciójával a SofarSolar mára az energiatárolási megoldások egyik kiemelkedő szolgáltatójává is vált, és széles körben elismert megbízható, hatékony és professzionális partnerként. Az ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkező vállalat a kutatás-fejlesztésre és az innovációra összpontosít, hogy a legjobb termékeket hozza el a fotovoltaikus inverterek piacára.

A SofarSolar jelenlegi termékportfóliója a megújuló energiatermékek széles skáláját tartalmazza, beleértve a hálózaton belüli és hibrid invertereket, valamint az akkumulátortároló rendszereket.