Napelem pályázat

ne akkor kezdjen készülni a pályázatra, amikor azt kiírják!

Alfa Solar System Kft. - napelem rendszerek
Napelemet pályázatból?

Alfa Solar System Kft.
segít felkészülni a pályázatokra is

Magyarország energetikai stratégiájában kiemelt szerepet szánnak a napenergia hasznosításának. A napelem rendszerek telepítésére rendszeresen írnak ki pályázatokat.

Sokan azért maradnak le ezekről a pályázatokról, mert nem készülnek fel azokra időben. A pályázati kiírások megjelenése után a pályázati keretet általában egy-két héten belül megpályázzák, így ezek a kiírások általában a megadott pályázati határidő előtt lezárulnak. Hiába készíti el valaki pályázati anyagát, hiába a gyors előkészítés, mire a pályázati anyag elkészül, a pályázatot lezárják.

Pályázzon velünk!

Keressen minket pályázati ötletével! Napelem rendszer telepítésével kapcsolatos pályázati ötletét segítünk kidolgozni. Elkészítjük a pályázat műszaki tartalmát. Ismerjük azokat a szempontokat, amelyek általában szerepelnek az ilyen kiírásokban. Néhány hét alatt szinte kész pályázati anyaggal várhatja a megfelelő pályázati forrás megjelenését. Ha a kiírás megjelenik, pillanatok alatt aktualizáljuk a már kész anyagot és közreműködünk a pályázat benyújtásában.

Az együttműködés menete

  • Ön megkeres minket pályázati szándékával
  • Együttműködési szerződést kötünk
  • Előkészítjük a pályázati dokumentációt
  • A pályázat megjelenésekor aktualizáljuk és benyújtjuk a pályázati dokumentációt
  • A sikeres pályázatban foglaltak szerint elkészítjük napelem rendszerét.

Az energetikai pályázatok jelentős támogatási intenzitással segítik a napenergia hasznosítását, a napelem rendszerek telepítését. Az ilyen pályázatok jelentősen csökkentik az ilyen rendszerek bekerülési költségeit, gyorsabb megtérülést eredményeznek.

Társuljunk tehát! Mi értünk hozzá, Önnek szüksége van rá. Együtt sikerülhet!

Pályázzon velünk!

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével jelezheti pályázati szándékát. Mi hamarosan megkeressük Önt és részletesen ismertetjük szolgáltatásunkat.