napelem rendszer befektetőknek

hogyan termelhet profitot befektetőként napelem rendszerrel?

Ma a magyarországi elektromos hálózat többszereplős. A fogyasztók az áramszolgáltatókkal találkozik, akik az áramtermelőktől szerzik be a közvetített elektromos áramot.

A magyar és uniós szabályozás is azt célozza, hogy nullára csökkenjen a fosszilis tüzelőanyagok elégetésével termelt áram mennyisége és az ország áramszükségletét atomenergia és megújuló energiaforrások felhasználásával elégítsék ki.

A magyarországi környezeti viszonyok között a szél- és vízenergia felhasználása kevésbé hatékony, mint a napenergiáé. Ezért a jövőben az várható, hogy az áramtermelés jelentős részét telepített napelem farmok fogják kielégíteni.

Egy ilyen napelem farm tervezése, kialakítása és az országos elektromos hálózatba bekötése természetesen több lépcsőből, engedélyeztetésből, üzleti tárgyalásokból álló folyamat. Mi ebből a tervezés és kivitelezés során tudjuk kivenni a részünket. Gyártói kapcsolatainkkal segíteni tudunk kedvező beszerzési árakkal és szakembergárdánk képes kifogástalan kivitelezésre a rendszer kiépítése során.