Napelem rendszer csomagok

A napenergia felhasználása a magyar energiastratégia kulcsfontosságú célja. A magyar klimatikus viszonyok, a magas napsütéses órák száma előnyös felhasználási feltételeket biztosít ennek a megújuló energiaforrásnak a felhasználásában.

A közelmúltban a jogalkotók kedvező felhasználási körülményeket teremtettek, a technológia fejlődése pedig biztosítja, hogy a napenergia használata beruházási helyenként egyre hosszabb távon fenntartható. A jogalkotó ugyanakkor arról is döntött, hogy a 2021-ben átadott új lakóépületek energiaellátását legalább 25 %-ban megújuló energiával kell biztosítani.

Ahhoz, hogy leendő partnereink könnyebben dönthessenek, összeállítottunk 5×3 csomagot, így ki-ki igényei szerint döntheti el, hogy milyen megoldást szeretne.

A napelem rendszerekre elérhető 50 %-os támogatási intenzitású pályázatok teljes ügyintézését vállaljuk!

Havi 10.500 Ft termelés

Havi 17.000 Ft termelés

Havi 20.500 Ft termelés

Havi 27.500 Ft termelés

Havi 35.000 Ft termelés

A szolgáltatás teljes körű ügyintézést, 3 éves telepítési és 20 éves teljesítmény garanciát tartalmaz.

Természetesen, ha pályázattal szeretnék a kivitelezést abban az esetben is állunk rendelkezésére teljeskörű ügyintézéssel!

A pályázatírás díját a csomagárak nem tartalmazzák ennek díja 50.000Ft.

Kérje ajánlatunkat!

Érdekli ajánlatunk? Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével kérheti részletes ajánlatunkat. Munkatársunk rövid időn belül minden kérdésére kimerítő választ ad.