Huawei Inverterek

Huawei Inverterek

Huawei

A Huawei a világ egyik vezető infokommunikációs és energiahálózati megoldásokat kínáló vállalata. A Huawei napelemes termékeit és megoldásait több, mint 170 országban használják már 30 éve.

 

A Huawei PV termékek melyben innovatív módon megjelenik a digitális, az internetes technológia széles körben elismertek az európai, amerikai, ázsiai régiókban egyaránt. Az IHS market és a GTM globális tanácsadói által közzétett jelentések alapján a Huawei az inverter szállítmányozásban világszerte az 1. helyen állt három egymást követő évben, 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben.

Optimalizáló használatával akár 30%-kal több energiát termel, energiatároló csatlakoztatása is lehetséges a hatékonyabb energiafelhasználás érdekében, így akár kétszer nagyobb teljesítményt kapunk. Kevesebb energiaveszteség a rövidebb rendszerkioldás miatt.
Mesterséges intelligenciával támogatottak a Huawei inverterei, AI – öntanuló algoritmussal pontos ívhiba meghatározás jellemzi, ívzárlat megszakító, az egyszerűbb hibaelhárítás érdekében szupergyors ívzárlat védelmet nyújt az inverter kikapcsolásával 0.5 másodperc alatt. Ezeket az ívzárlat megszakítókat és gyors leállási technológiát a napelemes rendszerek tűzesetének megelőzésére fejlesztette ki a Huawei, amellyel megelőzi a ritkán előforduló tűzeseteket.  Ennek a megoldásnak köszönhetően az ívzárlati hibák, és az elektromos tűz nem tud kárt tenni.

Készülékkel felcsatlakozva a helyszíni hibahely-keresés idejének és költségének 80%-a megspórolható a pontos ívhiba-pozíciónálással.

 

SUN2000-450W-P optimalizáló

Az optimalizáló feladata, hogy a napelemes rendeszet árnyékolástól és tájolástól függetlenül is a lehető legtöbb energiát termeljen. Optimalizáló párosítása pár percet vesz igénybe automatikusan észleli a napelemek elrendezését

Nincsenek benne gyorsan kopó alkatrészek, az inverterben nem kell alkatrészt cserélni, Csökkenti a működési költségeket, mivel kevesebb eszközt kell kezelni, nincsenek felesleges cserealkatrészek és illeszkedik minden 60 és 72 cellás szilícium kristályos napelemhez.

Az optimalizálók alkalmasak mind a fektetett és az álló telepítési módhoz a 1,2 m hosszú AC kábelnek köszönhetően.

 

Kérje ingyenes felmérésünket, hogy megtaláljuk az Ön otthonába illő legmegfelelőbb rendszert.