Alfa Solar System Kft.

Alfa Solar System Kft.

Adjon Önnek energiát a Nap!

Háztartásoknak

Tegye háztartását függetlenné a szolgáltatóktól!

Vállalkozásoknak

Működtesse termelését a Nap energiájával!

Befektetőknek

Használja a Nap sugarait profit előállítására!

Ismerje meg a napelemek előnyeit!

Napjainkban a nepelemek erős, jogszabályokban foglalt támogatást élveznek. Természetesen amellett, hogy a korszerű napelem rendszerek segítségével havi villanyszámláját akár nullszaldósra is ki lehet hozni, különleges esetekben pedig az áramszolgáltató fizet Önnek!

Arra törekszünk, hogy segítsük a környezetbarát energia hasznosításában.

nyerje az energiát a napból

Szolgáltatásaink

Nézze meg, hogy tesszük olcsóbbá energiaszükségleteit

Csomag ajánlataink

A közelmúltban a jogalkotók kedvező felhasználási körülményeket teremtettek, a technológia fejlődése pedig biztosítja, hogy a napenergia használata beruházási helyenként egyre hosszabb távon fenntartható. A jogalkotó ugyanakkor arról is döntött, hogy a 2022-ben átadott új lakóépületek energiaellátását legalább 25 %-ban megújuló energiával kell biztosítani.

Ahhoz, hogy leendő partnereink könnyebben dönthessenek, összeállítottunk 5×3 csomagot, így ki-ki igényei szerint döntheti el, hogy milyen megoldást szeretne.

Kérje ajánlatunkat!

Kérje minden részletre kiterjedő árajánlatunkat

Visszajelzések

megrendelőink írták

"Nagyszerű szolgáltatást kaptam. Az első lépéstől az utolsóig mindenben segítettek. Hazafelé autózva a házunk kitűnik a többi közül a tetőn látható napelemekkel."
Kara Judit
Kara Judit
háztulajdonos
"Vállalkozásom villanyáram fogyasztását töredékére csökkentették az udvaron telepített napelemek. Havonta félmilliós a megtakarítás"
Bodrog Zoltán
Bodrog Zoltán
vállalkozó
"Nappal a tetőn dolgozó napelemek a hálózatba töltik az áramot. Ha otthon vagyunk, akkor is csak kiegészítésre szorulunk az e.on-tól. Alig fizetünk az áramért egy-két ezer forintot"
Magassy Bálint
Magassy Bálint
háztulajdonos

Pályázzon velünk!!

NE AKKOR KEZDJEN KÉSZÜLNI A PÁLYÁZATRA, AMIKOR AZT KIÍRJÁK!

Keressen minket pályázati ötletével! Napelem rendszer telepítésével kapcsolatos pályázati ötletét segítünk kidolgozni. Elkészítjük a pályázat műszaki tartalmát. Ismerjük azokat a szempontokat, amelyek általában szerepelnek az ilyen kiírásokban. Néhány hét alatt szinte kész pályázati anyaggal várhatja a megfelelő pályázati forrás megjelenését. Ha a kiírás megjelenik, pillanatok alatt aktualizáljuk a már kész anyagot és közreműködünk a pályázat benyújtásában.

Elérhetőségek

9200 Mosonmagyaróvár, Boróka köz
Tel.: +36302555710
Bolla Erik

9700 Szombathely, Semmelweis u. 16.