100 %-os napelem pályázat

Hamarosan itt az új napelem pályázat! 210 milliárd forintnyi, vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni 100 % támogatási intenzitással, tehát ingyen kaphat napelemet. Tekintettel a 100 %-os támogatásra, most nem a berendezések ára, illetve megtérülése, hanem a berendezések minősége a pályázati cél. Ezt tekintetbe véve, a legkorszerűbb berendezésekből állítjuk össze optimalizált napelem rendszerét.

Amivel mi többet kínálunk versenytársainknál

  • 5 év rendszerfelügyelt kivitelezési garancia,
  • kapcsolattartás a supportokkal,
  • minőségi kivitelezés.

A napelem pályázat várhatóan 2022. szeptemberében fog indulni.

Ha napelem rendszer telepítését tervezi, ez most vissza nem térő alkalom. Az általános pályázati tapasztalatok szerint annak van legnagyobb esélye, akinek a pályázati anyaga a napelem pályázat megjelenésekor azonnal beadható. Mi ingyenesen felmérjük ingatlanát és az igények szerint elkészítjük a pályázatát (40.000 Ft).

Napelem rendszerre 100 %-os támogatás az alábbiak szerint kérhető

(1) Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás kiváltását célzó napelemes rendszer létesítése (2) Napelemes rendszer telepítése, nyílászárók cseréje, tárolókapacitás létesítése és fűtési rendszer korszerűsítése hőszivattyúval

Pályázók köre

A beruházással érintett ingatlan jövedelemmel rendelkező tulajdonosai (magánszemélyek) 2020. évi, a személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmük egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000 forint közé essen. Vissza nem térítendő támogatás igényelhető, ahol a támogatás intenzitása: 100%.

Elnyerhető napelem pályázati támogatás legfeljebb

(1) esetén bruttó 2.900.000 Ft, (2) esetén bruttó 11.300.000 Ft. Támogatásban várhatóan 34.920 család részesül. Pályázatokat 4 ütemben, megyénként eltérő beadási időpontokkal, de rögzített megyei támogatási keretre lehet benyújtani. Kezdjen el velünk tervezni! Töltse ki az alábbi űrlapot! A beküldött adatok alapján felmérjük az ingatlant, kidolgozzuk az optimális műszaki megoldásokat és elkészítjük a pályázatot. Amikor megjelenik a pályázati kiírás, így azonnal be tudjuk adni.

Adatbekérő űrlap